top of page
Testosterone-Cypionate-250mg.jpg

Kjøp Testosterone Cypionate 250 mg/10 ml i Norge

                 5 hetteglass koster 1700NOK
                 10 hetteglass koster 2580NOK

                 20 hetteglass koster 5000NOK

                 50 hetteglass koster 10800NOK

Kontakt vår selger via e-post for å kjøpe dette produktet. Her under er selger vår e-postadresse: 

                glennodanik0@gmail.com

Testosteron cypionat er et syntetisk derivat av testosteron i form av en oljeoppløselig 17 (beta) -cyklopentylpropionatester. Fordelen sammenlignet med andre testosteronderivater er langsom frigjøringshastighet etter injeksjon og lengre halveringstid. Karakteristikkene av testosteron cypionate og testosteron enanthate er veldig like, derfor begge har en tendens til å være utskiftbare.6 Det ble utviklet av selskapet Pharmacia og Upjohn og FDA godkjent 25. juli 1979.

Testosteron cypionate presenterer de samme egenskapene enn dets analoge testosteron med fordelen at dette molekylet har en lengre frigjøringshastighet og halveringstid. Administrasjon av esterderivater av testosteron som testosteron cypionat genererer en økning i serum testosteron til nivåer som når 400% fra baseline innen 24 timer etter administrering. Disse androgennivåene forblir forhøyede i 3-5 dager etter første administrering. Den kontinuerlige variasjonen i plasmatestosteron etter intramuskulær administrering av testosteron-cypionat resulterer i svingninger i humør og libido, samt noe lokal betennelse.

Testosteron cypionate er en forestret anabole som gjør det mulig å presentere en større grad av løselighet i fett, og frigjøring og absorpsjon skjer således i en lav hastighet sammenlignet med homologe molekyler. Intramuskulær administrering av 200 mg testosteron-cypionat ga en gjennomsnittlig supraterapeutisk Cmax på 1122 ng / dl som skjedde 4-5 dager etter injeksjonen. Etter den femte dagen gikk nivåene av testosteron-cypionat i plasma ned til et gjennomsnitt på 400 ng / dl.

bottom of page