top of page
Oxycodone z2_JPG.webp

       Kjøpe Oxycodone 30mg Norge

         

               

               100 stk pris 3500NOK
               200 stk pris 6000NOK
               500 stk pris 8500NOK
   Kontakt vår selger via e-post for å kjøpe dette  produktet. Her under er selger vår e-postadresse: glennodanik0@gmail.com

Kjøpe Oxycodone 30mg i Norge
Kjøpe Oxycodone 30mg online
Kjøp Oxycodone 30mg uten resept

-Oksykodon er en smertestillende for opioider. Et opioider kalles noen ganger en narkotiske. Oksykodon brukes til å behandle moderat til alvorlig smerte.


Beskriv Oksykodon 30mg


Oksykodon er en del av en gruppe legemidler som kalles opioider smertestillende og når folk kjøper Oksykodon 30mg online. Det bremser ned meldinger av smerten reiser mellom hjernen og kroppen. Men, noen mennesker velger å kjøpe stoffet og begynne å ta det i lang tid som stoffet. Det er nyttig for kortvarig behandling av smerten. Stoffet er kategorisert som en tidsplan VIII narkotika betyr at den har et stort potensial for misbruk og avhengighet, derfor må man være klar over virkningene av stoffet før du kjøper den eller starte sitt inntak.

Bivirkninger av Oksykodon


Som du allerede vet, er Oksykodon et halvt syntetisk opioider. Det er nyttig i behandlingen av smerte. Derfor må du ha innsett nå at det er Oksykodon 30mg bivirkninger i tillegg, som ikke kan ignoreres, spesielt når folk begynner å ta stoffet utover den foreskrevne grensen.

Noen av bivirkningene sett i tilfelle av stoffet er:-

Svimmelhet eller besvimelse

Tretthet

Forvirring og finne det vanskelig å konsentrere seg

Eufori

Rastløshet

Forstoppelse

Munnen begynner å tørke gjentatte ganger

Finne det vanskelig å urinere

bottom of page